Tekstschrijver gezocht?

Zorg dat je opvalt met je website tekstenAls je de termen ‘tekstschrijver gezocht’ intikt in Google, krijg je maar liefst 330.000 zoekresultaten.

Het aanbod aan freelance tekstschrijvers is nogal groot.

En ik weet niet hoe het bij jou zit, maar als er te veel te kiezen valt, krijg ik last van keuzestress.

Maar je bent op deze pagina terecht gekomen, dus blijkbaar ben je overgehaald om in die lange lijst met zoekresultaten juist op mijn website te klikken.

En dat is alvast één hele belangrijke eerste stap.

 

 

Als freelance tekstschrijver kan ik je helpen:

  • Bij het verbeteren van de vindbaarheid van je website
  • Jouw websiteteksten te laten opvallen
  • Jezelf te onderscheiden van je concurrenten
  • Jouw website logisch in te delen, zodat je van jouw websitebezoekers klanten maakt.

Als SEO tekstschrijver schrijf ik niet alleen jouw verhaal op, maar doe ik – als je dat wilt – ook onderzoek naar belangrijkste zoekwoorden voor jouw bedrijf. Ik kruip in het hoofd van jouw klanten en schrijf wat ze willen horen.

En dat is soms wat anders dan wat jij ze wilt vertellen.

We zijn namelijk geneigd om vooral te informeren. We schrijven zoveel mogelijk content, omdat we verhalen vertellers zijn. We laten graag merken hoeveel we over een bepaald onderwerp afweten. Maar in plaats van informeren is het véél belangrijker om klanten te overtuigen. Om op te vallen tussen de rest.

In het Engels hebben ze er een mooi gezegde voor: Be a flamingo in a flock of pigeons. Wat in het Nederlands letterlijk: ‘wees een flamingo in een vlucht duiven’ betekent. Het wil zeggen dat je moet proberen anders te zijn dan de rest.

Zorg dat klanten niet om je heen kunnen.

 Zorg dat je opvalt met je websiteteksten.

 

 

 

 

 

 

 

Welke vogel in de afbeelding hierboven valt je als eerste op?

Juist, de vogel onderin. Die afwijkt van de rest.

Dat kan best spannend zijn. Anders zijn. We zoeken nou eenmaal graag het vertrouwde en de veiligheid van een groep op. We willen graag ergens bij horen. Maar dat geldt niet voor je websiteteksten, met je website mag je het best anders aanpakken.

  • Je website is uiteindelijk een middel om je websitebezoekers met woorden over te halen om jouw contactformulier in te vullen.
  • Om ze juist bij jou een offerteaanvraag te laten doen.
  • Zodat ze jouw product of dienst kopen.

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen?

Je kunt mijn schrijfhulp eenmalig inzetten, maar ik kan ook voor een langere periode als freelance tekstschrijver voor je aan de slag.

Net wat je wilt.Freelance tekstschrijver Sanne Communicatie

Benieuwd naar mijn ervaring als tekstschrijver? Ik schreef al eens teksten voor bekende namen zoals Zoover, Malmberg, Hotelspecials, Ouders van Nu, vtwonen, L’Oréal.

Maar ook lokale ondernemers help ik graag op de kaart te zetten. Zo mocht ik eerder aan de slag voor o.a. Leon de Winter Hoveniers, De Heerlijkheid Hoogmade en Vakantie met Kinderen.

Ik werk vaak vanuit huis, maar ga ook graag bij klanten langs. Mijn communicatie adviesbureau is gevestigd in Roelofarendsveen, vlakbij Leiden. Lekker centraal gelegen, bij de A4 en daardoor heb ik opdrachtgevers van Veenhuizen tot Dordrecht.