Complete website laten maken

TOTAALPAKKET VOOR HET UITBESTEDEN VAN JE WEBTEKSTEN EN DE BOUW VAN JE WEBSITE

Zelf je website maken lijkt zo simpel sinds de komst van WordPress, Wix en Jimdo. Even klikken en klaar, met een paar uurtjes staat je site online. Maar in de praktijk valt dat best tegen. Want, wáár begin je? Zeker als je niet zo technisch bent, kost het ongemerkt een hoop tijd en energie om te zorgen dat je website er net zo mooi uitziet zoals je in je hoofd hebt. een website natuurlijk ook goed moet uitzien en werken op een tablet en smartphone. Je wilt een logo dat bij je past, een huisstijl die aansluit bij jouw bedrijf en teksten die exact verwoorden wat jij aan je klanten wilt vertellen.

Als (beginnend) ondernemer ben je razend druk met van alles en nog wat, zoals het werven van klanten. Wil je dan je kostbare tijd opofferen om zelf je website te bouwen, met het risico van een halfbakken eindresultaat? Uit de praktijk weet ik dat dit een valkuil is voor veel ondernemers.

Een website laten maken vraagt zeker een investering, maar levert je ook veel op.

 • Maak een eerlijke afweging voor jezelf: hoeveel is jouw tijd waard?
 • Ben je bereid om weken of zelfs maanden tijd te steken in het zelf bouwen van je website?
 • Of kun je die tijd beter steken in de verbetering van je product of dienst en het werven van klanten.

 “Mijn bedrijf is enorm gegroeid, maar mijn website is totaal geen visitekaartje van wat ik allemaal doe en kan.”

“Ik heb geprobeerd om geld te besparen door zelf mijn site te bouwen, maar ik kom er niet uit.”

“Zodra een klant langskomt, weet ik mijn product goed te verkopen. Maar ik heb meer mensen nodig die door die deur stappen – mijn website genereert geen leads! “

Hoe zou het zijn om over een maand een website te hebben?

Niets doen is in ieder geval geen optie. Want elke maand dat je geen actie onderneemt, mis je de kans om met jouw website 24/7 mogelijke nieuwe klanten te bereiken. Hoe fijn zou het zijn als je voor alles één vast aanspreekpunt hebt, iemand die alles wat met je site te maken heeft, van je uit handen neemt? Speciaal voor die ondernemers die zich overweldigd voelen door alles wat er bij de bouw van een website komt kijken, heb ik een alles-in-één websitepakket opgesteld.

In mijn eerste jaren als freelance tekstschrijver heb ik tientallen ondernemers mogen helpen met hun websiteteksten. Maar die teksten zijn slechts één onderdeel, een heel belangrijk onderdeel, dat wel, maar ze komen pas écht tot hun recht in een goed ontwerp. Een website heeft een indeling nodig waar jouw websitebezoekers zonder nadenken, intuïtief de juiste weg weten te vinden en doen wat je hoopt dat ze doen.

 • Zich inschrijven voor jouw nieuwsbrief
 • Een offerte bij je aanvragen
 • Jouw producten bestellen
 • of contact met je opnemen.

Een site die ook op tablet en smartphone goed vindbaar en bruikbaar is.

Mijn ervaring leert dat een tekstschrijver én een websitebouwer die samen aan jouw website werken een gouden combinatie zijn. Door m’n specialisme in online vindbaarheid (SEO) en online overtuigingskracht denk ik graag mee over een sterk ontwerp van je website. Bovendien is je website 2x zo snel klaar omdat je maar met één persoon hoeft te schakelen. Je siteontwerp én teksten worden tegelijkertijd gemaakt, waardoor ik tijdens het ontwerpproces direct met de bouwer kan overleggen waar welke tekst moet komen te staan.

de eerste afspraak

Tijdens onze eerste kennismaking hebben we het over jouw bedrijf, je missie als ondernemer en de producten of diensten die jij levert. We spreken af op een locatie die voor jou handig is en Skypen mag natuurlijk ook. Ook bespreken we het doel van je website en de functionaliteiten die je wilt. Op basis van jouw verhaal zoek ik naar de meest geschikte match, de juiste webdesigner uit mijn vaste netwerk.

de juiste match

Vervolgens plannen we een afspraak in, waarbij we met zijn drieën om tafel gaan: jij, de bouwer en ik. Dit is het hét moment om je wensen over je logo en huisstijl te vertellen, zodat de ontwerper voor je aan de slag kan. Doordat je al tijdens het ontwerpproces feedback kunt geven, komen we tot een perfect eindresultaat waar jij helemaal tevreden mee bent.

Seo proof websiteteksten

Ondertussen zet ik jouw verhaal om tot lekker leesbare webteksten. Zo geschreven, alsof het zo uit jouw mond had kunnen komen. Het eindresultaat is een tot in de puntjes afgewerkte website. Een site die helemaal bij jou en je bedrijf past, een online visitekaartje die je aan iedereen wil showen én het belangrijkste: jouw doelgroep overtuigt. Tot slot – bijna overbodig om te zeggen – maar natuurlijk is je site ‘mobile responsive’. Alles blijft er netjes uitzien en goed werken wanneer je ‘m op tablet of mobiel bekijkt.

Dit krijg je exact met het Complete Websitepakket:

 

 • Intakegesprek (via Skype of telefonisch) waarin je aangeeft wat je wensen zijn
 • Ik match je met de juiste webdesigner uit mijn netwerk
 • Bespreking met mij en de webdesigner over jouw logo en huisstijl en de technische kant zoals de domeinnaam en hosting
 • Oplevering van het ontwerp
 • Alle websiteteksten aangeleverd in Word: Homepage – Over ons pagina – Diensten of productenpagina’s – Contactpagina
 • Optioneel: suggesties voor de afbeeldingen van je site
 • Inclusief feedbackronde op het design en de teksten
 • Na goedkeuring plaats ik de teksten voor je in het CMS en is je website klaar voor livegang
 • Responsive design (optimalisatie voor desktop, tablet en mobiel)    Investering: vanaf 4000,- excl. BTW 

JOUW WEBSITE VAN A tot z gemaakt

 

En de vraag is of je dat wilt. Wil je jouw kostbare tijd investeren in je website of in het doen waarom je ondernemer bent geworden? Om geen tijd meer te verspillen en te doen waar je blij van wordt en goed in bent.

Laat je contactgegevens achter en ik neem binnen twee werkdagen contact met je om vrijblijvend het Complete Websitepakket met je door te nemen. Het is mogelijk iets van het pakket af te wijken als je specifieke (technische) wensen hebt. Vertel me daar vast over in het opmerkingenveld van het contactformulier. Ik help je stap voor stap met het opzetten van jouw droom website.