Referenties

LEES HIER DE ERVARINGEN VAN OPDRACHTGEVERS DIE JE VOOR GINGEN.

“Sanne schrijft nu een halfjaar voor mijn website www.bijzonderetrouwringen.nl. Het zijn nieuwsblogs die goed gevonden worden in de zoekmachines. Haar kennis over SEO teksten is dan ook zeer goed. Ik kan iedereen aanraden om je teksten door haar te laten schrijven!”

Hildardjan Verweij

GoudsmidEdelsmederij Verweij

“Sanne heeft met een kritische en vakkundige blik teksten voor onze nieuwe website beoordeeld en waar nodig verbeterd, ook kijkt ze met een SEO blik naar de teksten. Deze samenwerking verliep uiterst prettig en zeer vlot. We bevelen haar van harte aan!”

Leon en Amanda de Winter

Leon de Winter Hoveniers

“Sanne is een digital content-specialist met veel SEO-expertise. Ze is goed in coördineren. Tezamen met haar “getting things done” mentaliteit maken al deze persoonlijke eigenschappen Sanne tot een harde werker waar je op kunt rekenen.”

Anita Mooiweer

Digital Business Manager ParentingSanoma

“Sanne is een ontzettend goede, gedreven en harde werker. Haar titel is met recht Content Specialist. Ze is een kei in het schrijven SEO-bestendige content en Sanne vindt en creëert kansen door de traffic op haar artikelen tot in detail te analyseren. Ook voor print-artikelen draait Sanne, met haar jarenlange ervaring, haar hand niet om. Ze stuurt zonder problemen een groot aantal freelancers aan, maar weet zelf ook van aanpakken, bijvoorbeeld als er een grote hoeveelheid content in een CMS moet worden gezet. Sanne is bovendien een fijn mens om mee te werken; sociaal, intelligent, betrouwbaar en leergierig.”

Floor Soeteman

Grafisch / Multimediavormgever, Puur Floor

“Sportbedrijf Kaag en Braassem wilde een nieuwe website ontwikkelen. Voor deze website wilden we de huidige webteksten herschreven hebben in een nieuwe stijl. Het mocht allemaal wat minder wollig geschreven en meer van deze tijd. Naar aanleiding van Sanne d’r website en schrijfstijl kozen we voor haar als tekstschrijver. Een extra voordeel was haar werklocatie, doordat Sanne ook in Roelofarendsveen werkt, was het makkelijk om af te spreken voor overleg. Onze vernieuwde site heeft dankzij haar hulp een frisse, nieuwe schrijfstijl. De pagina’s hebben minder woorden, maar een betere leesbaarheid!”

Ricardo de Jong

PR en EvenementenSportbedrijf Kaag en Braassem

“We hebben voor het eerst met Sanne gewerkt voor een spoedklus. Ze heeft de opdracht bijzonder goed, snel en zelfstandig opgepakt. Sanne stelde, geheel terecht, kritische vragen over bepaalde stukken, waardoor de content verbeterd kon worden. Kortom, wij zijn te spreken over deze samenwerking en er volgen er vast meer!”

Jantine Hendriks

Marketing & Communicatie, Beeldr

“Muziekvereniging DHH uit Hoogmade gaat met de tijd mee (…). Na bijna 10 jaar werd het de hoogste tijd om onze oude website bij te werken naar de huidige maatstaf. Sanne heeft ons hierbij uitstekend geholpen met het schrijven van compleet nieuwe teksten voor onze website. (…) Op basis van onze input, is Sanne zelfstandig aan het werk gegaan met het schrijven van de gewenste stukken. (…)  De teksten zijn aantrekkelijk geschreven en makkelijk leesbaar voor iedereen.”

Glenn van Rijn

Bestuurslid Muziekvereniging, De Heerlijkheid Hoogmade

“Sanne is een zeer prettige en professionele collega. Met haar creatieve insteek en kennis op het gebied van SEO is zij uitstekend in staat goede, gebruiksvriendelijke content te schrijven. Door haar teksten op de juiste elementen te optimaliseren scoren deze daarom vaak goed in zoekmachines.”

Robert van Glabbeek, Online Performance Team Sanoma

“Sanne heb ik bij HotelSpecials leren kennen als een hardwerkende en sociale collega, die altijd zeer secuur en zelfstandig te werk gaat. Ze is een ervaren contentspecialist, die haar hand niet omdraait voor de perfecte off- en online communicatie-uiting voor uiteenlopende doelgroepen. Dat tezamen met haar sociale en stabiele houding, maakt Sanne een aanwinst voor elk communicatie team.”

Anja Bimmel

Head of Communications, Hotelspecials.nl

“Sanne is een professionele en gedreven webredacteur en contentspecialist. Zij heeft ons enorm geholpen bij de lancering van onze website ‘Oma’s Oppastas’. Zij werkt gestructureerd en nauwkeurig en is steeds op zoek naar kansen en verbeteringen. Zij is erg vindingrijk in het zoeken naar passende content en denkt actief mee in het benaderen van relaties om mee samen te werken. Sanne is betrouwbaar en heel prettig in de omgang.”

Marlie Loonen

Manager Marketing & CommunicatieKinderopvang Humanitas

“Met haar redactionele achtergrond en SEO kennis is Sanne een ideale contentspecialist. Haar gestructureerde manier van werken zorgt ervoor dat freelancers goed aangestuurd worden en er altijd goede (redactionele) planningen aanwezig zijn. Daarnaast zorgt ze met haar nauwkeurigheid letterlijk en figuurlijk voor de puntjes op de i. Kortom: een fijne collega om in je team te hebben!”

Marieke Pijlman

Productmanager, Tijdschrift.nl

“Ik heb Sanne ingeschakeld omdat ik op zoek was naar een content professional met SEO-ervaring. Sanne schrijft op een hele persoonlijke manier, waardoor je het gevoel krijgt dat je in gesprek bent met haar. Die manier van schrijven spreekt me enorm aan. Sanne heeft mij voorzien van contentadvies. Daarnaast heeft ze meegeholpen met het ontwikkelen van een nieuwe top 10 pagina voor hoofdkussens voor Donskussen.nl. De top 10 heeft nu een meer persoonlijke insteek waardoor bezoekers makkelijker het hele artikel zullen lezen. Daarnaast heeft het artikel meer diepgang gekregen, waardoor bezoekers beter in staat zijn een kussen te kiezen dat bij hen past. Ik beveel haar aan bij ondernemers die al een wat meer ‘volwassen’ webshop of online business hebben. Als ondernemer wordt je een beetje bedrijfsblind. Het is dan erg prettig als een professional eens met een frisse blik naar je website kijkt.”

Koen van der Velden

EigenaarDonskussen.nl

“Voor (event)locatie Paal 7 in Roelofarendsveen wilden we graag samenwerken met een lokale tekstschrijver voor onze website, iemand die uit de buurt komt. Dankzij Sanne hebben we mooie passende webteksten voor onze site. We bevelen haar zeker aan bij mensen en bedrijven die een tekstschrijver nodig hebben.”Miranda Zaad

Marketing & Communicatie, Paal 7