Blogs laten schrijven

BLOG ABONNEMENT VOOR DRUKKE ONDERNEMERS EN ZZP’ERS

Als ondernemer heb je het druk, druk, druk. Omdat je alle ballen hoog probeert te houden, schiet het schrijven van nieuwe websiteteksten er vaak bij in. Logisch, jij bent bezig met dagelijkse klussen die meer prioriteit hebben, werk dat direct geld oplevert. Of misschien ontbreekt het je aan inspiratie op het moment dat je je laptop openklapt en lukt het je niet om met nieuwe teksten te komen. Terwijl je hartstikke goed weet hoe ontzettend belangrijk het is om actief met je site bezig te zijn.

Mensen zoeken en shoppen online en met je website heb je de kans om 24/7 direct een groot publiek te bereiken. Een goede website voor je bedrijf biedt kans om te groeien in bekendheid en omzet.

Je kunt nog zo’n mooie website hebben, een sterk merk opbouwen dat opvalt en aantrekkelijk is voor jouw potentiële klant. Je kunt 101 dingen doen die je nodig hebt voor een bloeiende online business, maar als je geen publiek hebt, doet het er niet toe.

En dat publiek, jouw potentiële klanten, bereik je het beste door structureel nieuwe content op je website te plaatsen.

Jouw woorden omgetoverd naar een goedlopend verhaal

Zou het voor jou een opluchting zijn om het schrijfwerk uit te besteden?

Als je kijkt naar jouw beschikbare uren als ondernemer, dan zou je je teksten niet langer zelf schrijven en liever uitbesteden aan een expert.

Maar hoe zit het met de inhoud?

Eigenlijk schrijf je jouw websiteteksten het allerliefste zelf, zodat je zeker weet dat je de juiste woorden gebruikt. Hoe kan een freelance tekstschrijver, die jouw bedrijf en producten niet kent, schrijven zoals je dat zelf zou doen?

Geloof me, als copywriter ben ik inmiddels een soort kameleon als het gaat om switchen tussen verschillende schrijfstijlen. Zo schreef ik teksten over L’Oréal, Mediamarkt en vtwonen. Allemaal uiteenlopende onderwerpen, met een eigen toon. Wel heb ik de meeste affiniteit met het schrijven van teksten voor creatieve ondernemers in de lifestylebranche. Zoals de webteksten voor een fotograaf, schoonheidsspecialiste, styliste of een interieurontwerper.

 

“Sanne schrijft nu een halfjaar voor mijn website www.bijzonderetrouwringen.nl. Het zijn nieuwsblogs die goed gevonden worden in de zoekmachines. Haar kennis over SEO teksten is dan ook zeer goed. Ik kan iedereen aanraden om je teksten door haar te laten schrijven!”

Hildardjan Verweij

Goudsmid, Edelsmederij Verweij

Bovendien plannen we aan het begin van elke maand een afspraak in. Zodat ik jou leer kennen, je bedrijf leer kennen en weet waar jij voor staat. Wat jij belangrijk vindt en wat terug moet komen in jouw webteksten. Voordat ik start met schrijven, duik ik altijd eerst in de teksten die je al hebt en dompel ik me onder in jouw manier van schrijven en jouw woordgebruik. Heb je nog geen bestaand materiaal om als startpunt te gebruiken? Dan vertel je me gewoon vooraf wat je jouw klanten wil vertellen. Als tekstschrijver heb ik geleerd de juiste woorden te gebruiken die jouw klanten ervan overtuigen dat jouw product of dienst is wat ze echt nodig hebben en dat jij met jouw bedrijf een verschil voor ze kunt maken.

Elke maand nieuwe online content

“Heb ik wel genoeg te vertellen?”  Ja!

Ik weet 100% zeker dat je meer dan voldoende te melden hebt om steeds weer nieuwe onderwerpen te bedenken.

Samen bedenken we met gemak een aantal relevante onderwerpen die passen bij jouw aanbod en waar jouw klanten naar op zoek zijn. Als SEO tekstschrijver weet ik bovendien op welke belangrijke zoekwoorden mensen zoeken.

Hoger scoren in Google wordt makkelijker

Nadat we samen de onderwerpen voor de komende maand hebben doorgenomen, maak ik een plan waarin precies staat welke tekst je op welk moment ontvangt.

Zo krijg je iedere week nieuwe online content om aan jouw site toe te voegen. Dat kan een blog zijn, maar het mag trouwens ook een landingspagina, productpagina of het laatste nieuws zijn. Net wat je wilt.

Met deze actuele teksten blijft jouw website altijd netjes up-to-date en relevant voor je doelgroep. Zo’n website waar regelmatig iets gebeurt dat vinden Google en andere zoekmachines prettig. Je scoort online steeds beter en wordt eerder gevonden door jouw nieuwe klanten.

Inclusief tekst voor social media

Om jouw nieuwe webteksten sneller aan een groot publiek bekend te maken, is het slim om ze via social media te delen. Daarom krijg je bij elke tekst ook een social media tekst naar keuze.

Je kiest zelf vooraf welke kanaal dat is: LinkedIn, Facebook, Instagram of Twitter. En natuurlijk kan ik je ook adviseren welke social media het beste past bij jouw doelgroep.

Dit krijg je exact bij het uitbesteden van je zakelijke blogs

 • 1x per maand een contentmeeting vóór het schrijven van de teksten
 • 1x contentplan, waarin precies staat wanneer je welke webtekst ontvangt
 • 4x een blog per maand (of een andere online tekst zoals bv. een landingspagina)
 • 1 correctieronde, waarbij je de mogelijkheid hebt om inhoudelijke feedback te geven
 • per blog 1 socialmedia tekst (zoals tweets of updates voor LinkedIn)

Investering: vanaf 750,- per maand excl. BTW

Dit Blog Abonnement neem je af per maand en is maandelijks opzegbaar. Je zit dus nergens aan vast.

  Referenties

  “Sanne schrijft nu een halfjaar voor mijn website www.bijzonderetrouwringen.nl. Het zijn nieuwsblogs die goed gevonden worden in de zoekmachines. Haar kennis over SEO teksten is dan ook zeer goed. Ik kan iedereen aanraden om je teksten door haar te laten schrijven!”

  Hildardjan Verweij

  GoudsmidEdelsmederij Verweij

  “We hebben voor het eerst met Sanne gewerkt voor een spoedklus. Ze heeft de opdracht bijzonder goed, snel en zelfstandig opgepakt. Sanne stelde, geheel terecht, kritische vragen over bepaalde stukken, waardoor de content verbeterd kon worden. Kortom, wij zijn te spreken over deze samenwerking en er volgen er vast meer!”

  Jantine Hendriks

  Marketing & CommunicatieBeeldr

  Altijd een actuele website die goed vindbaar is en sitebezoekers omzet in klanten

  Je staat nu op het punt om een keuze te maken. Je kan het pad van de minste weerstand kiezen en blijven doen wat je tot nu toe deed. Dit leidt waarschijnlijk tot dezelfde resultaten die je eerder ook behaalde. Je zal structureel tijd te kort komen om zelf artikelen te schrijven, je online vindbaarheid zal niet verbeteren en je site zakt steeds verder naar onderen in de zoekresultaten.

  Maar als je echt aan de slag wilt met het verbeteren en uitbreiden van je website en je online vindbaarheid structureel omhoog wilt krijgen, dan is het verstandig iets anders te gaan doen. Kies een nieuwe route en jaag je doel na met een ervaren tekstschrijver. 

  Het laten schrijven van jouw zakelijke blogs door een ervaren SEO copywriter:

  • levert je tijdwinst op (en tijd = geld)
  • zorgt ervoor dat je online vindbaarheid in Google en andere zoekmachines verbetert
  • geeft je de kans jouw ideale klant aan te trekken en meer te verkopen

  Zie je zo’n blogabonnement wel zitten, maar zou je de frequentie willen aanpassen? Hoewel ik weet dat mijn aanpak goed werkt, zijn aanpassingen van het blog abonnement mogelijk. Vertel me jouw wensen en budget, dan krijg je van mij een offerte op maat.

   

  Klik op de onderstaande button en laat je contactgegevens achter. Ik neem binnen twee werkdagen contact met je op om vrijblijvend te bespreken wat bloggen voor jouw bedrijf op kan leveren. Als je wilt, plannen we meteen een eerste afspraak in om onderwerpen voor je blogs te kiezen. Ik help je stap voor stap met het verbeteren van je website.