Tekstschrijver Kaag en Braassem

Je eigen websiteteksten schrijven is een van de lastigste klussen als ondernemer. Misschien heb je zelf al geprobeerd de teksten te schrijven en lukt het je maar niet de juiste woorden te vinden. Je loopt vast of gunt jezelf de tijd er niet voor.

Het kan ook zijn dat je niet (meer) tevreden bent met de websiteteksten die je nu op je site hebt staan. Omdat de informatie die er op je site staat verouderd is, of totaal niet bij je past en niet overeenkomt met hoe jij met je klanten praat.

Hoger in Google, met goed vindbare webteksten

Als tekstschrijver voor websites ben ik dagelijks bezig met het schrijven en optimaliseren van websiteteksten.

Laat me je helpen, zodat jij kunt doen wat jij leuk vindt en waar jij goed in bent.

Ik vertaal jouw verhaal naar pakkende teksten. Teksten die passen bij jou en je bedrijf, teksten die jouw potentiële klanten raken. En ze overtuigt om voor jou te kiezen.

Daarnaast wil je natuurlijk dat je website goed vindbaar is in Google. Je hebt de term SEO of zoekmachineoptimalisatie vast al eens voorbij zien komen. Ik heb diverse SEO-trainingen gevolgd en zorg ervoor dat je websiteteksten SEO-proof zijn.

Ik help je bijvoorbeeld met het vinden van en schrijven over de meest kansrijke zoektermen voor jouw bedrijf. Door uit te gaan van jouw potentiële klanten en de vragen die ze hebben.

Denk bijvoorbeeld aan:

  • Wat kost het om een interieurstylist in te huren?
  • Hoelang heb je een trouwfotograaf nodig?
  • Hoe werkt een kleur- en stylingadvies?

Zodat je straks teksten op je website hebt staan, waarmee je jouw online vindbaarheid daadwerkelijk verbetert.

Tekstschrijver Kaag en Braassem – over mij

Als tekstschrijver kan ik overal werken. Ik schrijf voor opdrachtgevers in Veendam, Rotterdam en Amsterdam. Maar omdat ik in Rijpwetering geboren ben en tegenwoordig woon en werk in Roelofarendsveen, werk ik ook met veel plezier voor lokale ondernemers.

Zo zitten deze bedrijven o.a. in Roelofarendsveen, Oude Wetering, Hoogmade en Alphen aan den Rijn. Hieronder vind je een kleine greep uit de opdrachtgevers uit de regio Kaag en Braassem waar ik de afgelopen jaren voor gewerkt heb:

   
      
   netteke van den berg tuinadvies logo

Omdat ik het zo leuk vind om regionaal bezig te zijn, ben ik uiteraard lid van de Ondernemersvereniging Kaag en Braassem.

Ook werk ik graag samen met andere ondernemers uit de regio. Zo zit ik één dag in de week op kantoor bij Joyce van der Hoorn van Free Design. Als grafisch vormgever ontwerpt zij o.a. logo’s, huisstijlen en bouwt ze websites, waarbij ik regelmatig het schrijven van de webteksten voor mijn rekening neem.

Schakel de hulp in van een ervaren tekstschrijver

Je kunt ervoor kiezen om zelf te blijven aanmodderen met het schrijven van je websiteteksten. Maar waarschijnlijk wordt je daar zelf niet blij van en je websitebezoekers ook niet.

Je wilt een website die goed vindbaar is, gevuld met teksten die passen bij jou en je klanten. Je wilt je onderscheiden van jouw concurrenten en bouwen aan je eigen merk.

Laat hieronder je contactgegevens achter. Ik neem binnen 2 werkdagen contact met je om jouw wensen door te nemen. Ik help je stap voor stap met het verbeteren van je website.

“Sportbedrijf Kaag en Braassem wilde een nieuwe website ontwikkelen. Voor deze website wilden we de huidige webteksten herschreven hebben in een nieuwe stijl. Het mocht allemaal wat minder wollig geschreven en meer van deze tijd. Naar aanleiding van Sanne d’r website en schrijfstijl kozen we voor haar als tekstschrijver. Een extra voordeel was haar werklocatie, doordat Sanne ook in Roelofarendsveen werkt, was het makkelijk om af te spreken voor overleg. Onze vernieuwde site heeft dankzij haar hulp een frisse, nieuwe schrijfstijl. De pagina’s hebben minder woorden, maar een betere leesbaarheid!”

Ricardo de Jong

PR en Evenementen, Sportbedrijf Kaag en Braassem

“Voor (event)locatie Paal 7 in Roelofarendsveen wilden we graag samenwerken met een lokale tekstschrijver voor onze website, iemand die uit de buurt komt. Dankzij Sanne hebben we mooie passende webteksten voor onze site. We bevelen haar zeker aan bij mensen en bedrijven die een tekstschrijver nodig hebben.”

Miranda Zaad

Marketing en Communicatie, Paal 7

“Sanne heeft voor onze website nieuwe teksten geschreven en bestaande teksten aangepast.
We zijn zeer te spreken over de onderlinge communicatie en het eindresultaat.”

Edward Bakker

Directeur, Drukkerij Bakker