Referenties

Voor webredactie, SEO of contentstrategie ben je bij Sanne Communicatie aan het juiste adres. Lees hier een aantal referenties.

“Sanne heeft met een kritische en vakkundige blik teksten voor onze nieuwe website beoordeeld en waar nodig verbeterd, ook kijkt ze met een SEO blik naar de teksten. Deze samenwerking verliep uiterst prettig en zeer vlot. We bevelen haar van harte aan!”

Leon en Amanda de Winter

Leon de Winter Hoveniers

“Muziekvereniging DHH uit Hoogmade gaat met de tijd mee (…). Na bijna 10 jaar werd het de hoogste tijd om onze oude website bij te werken naar de huidige maatstaf. Sanne heeft ons hierbij uitstekend geholpen met het schrijven van compleet nieuwe teksten voor onze website. (…) Op basis van onze input, is Sanne zelfstandig aan het werk gegaan met het schrijven van de gewenste stukken. (…)  De teksten zijn aantrekkelijk geschreven en makkelijk leesbaar voor iedereen.”

Glenn van Rijn

Bestuurslid Muziekvereniging, De Heerlijkheid Hoogmade

“Sanne is een professionele en gedreven webredacteur en contentspecialist. Zij heeft ons enorm geholpen bij de lancering van onze website ‘Oma’s Oppastas’. Zij werkt gestructureerd en nauwkeurig en is steeds op zoek naar kansen en verbeteringen. Zij is erg vindingrijk in het zoeken naar passende content en denkt actief mee in het benaderen van relaties om mee samen te werken. Sanne is betrouwbaar en heel prettig in de omgang.”

Marlie Loonen

Manager Marketing & Communicatie, Kinderopvang Humanitas

 

“Sanne is een digital content-specialist met veel SEO-expertise. Ze is goed in coördineren. Tezamen met haar “getting things done” mentaliteit maken al deze persoonlijke eigenschappen Sanne tot een harde werker waar je op kunt rekenen.”

Anita Mooiweer

Digital Business Manager Parenting, Sanoma

“Sanne is een zeer prettige en professionele collega. Met haar creatieve insteek en kennis op het gebied van SEO is zij uitstekend in staat goede, gebruiksvriendelijke content te schrijven. Door haar teksten op de juiste elementen te optimaliseren scoren deze daarom vaak goed in zoekmachines.”

Robert van Glabbeek, Online Performance Team Sanoma

“Met haar redactionele achtergrond en SEO kennis is Sanne een ideale contentspecialist. Haar gestructureerde manier van werken zorgt ervoor dat freelancers goed aangestuurd worden en er altijd goede (redactionele) planningen aanwezig zijn. Daarnaast zorgt ze met haar nauwkeurigheid letterlijk en figuurlijk voor de puntjes op de i. Kortom: een fijne collega om in je team te hebben!”

Marieke Pijlman

Productmanager, Tijdschrift.nl

“Sanne heb ik bij HotelSpecials leren kennen als een hardwerkende en sociale collega, die altijd zeer secuur en zelfstandig te werk gaat. Ze is een ervaren contentspecialist, die haar hand niet omdraait voor de perfecte off- en online communicatie-uiting voor uiteenlopende doelgroepen. Dat tezamen met haar sociale en stabiele houding, maakt Sanne een aanwinst voor elk communicatie team.”

Anja Bimmel

Head of Communications, Hotelspecials.nl

“Sanne is een ontzettend goede, gedreven en harde werker. Haar titel is met recht Content Specialist. Ze is een kei in het schrijven SEO-bestendige content en Sanne vindt en creëert kansen door de traffic op haar artikelen tot in detail te analyseren. Ook voor print-artikelen draait Sanne, met haar jarenlange ervaring, haar hand niet om. Ze stuurt zonder problemen een groot aantal freelancers aan, maar weet zelf ook van aanpakken, bijvoorbeeld als er een grote hoeveelheid content in een CMS moet worden gezet. Sanne is bovendien een fijn mens om mee te werken; sociaal, intelligent, betrouwbaar en leergierig.”

Floor Soeteman

Grafisch / Multimediavormgever, Puur Floor