Freelance tekstschrijver

Websiteteksten en content waar je klanten mee krijgt

Profielfoto Sanne Communicatie

Wat leuk dat je een kijkje op mijn website neemt. Dat betekent dat je op zoek bent naar een freelance tekstschrijver, webredacteur of SEO-specialist.

Slim, want mensen zijn altijd online. Je hebt dus 24/7 de kans om klanten binnen te halen. Maar daar heb je wel overtuigende teksten voor nodig.

Zit jij met vragen als:

 • Hoe zorg ik ervoor dat mijn site hoger in Google komt?
 • Hoe overtuig ik websitebezoekers mijn product of dienst kopen?
 • Waarom krijg ik nauwelijks aanvragen via m’n contactformulier?
 • Waar haal ik de tijd vandaan om al m’n teksten zelf te schrijven?

Is dit herkenbaar voor je? Veel ondernemers die net als jij hun producten of diensten willen verkopen met hun website, zitten met precies diezelfde vragen.

Heb je het gevoel dat er meer potentie in jouw website zit? Wil je meer uit jouw huidige website halen, maar weet je niet hoe? Of heb je überhaupt nog geen idee waar je moet beginnen?

Leg jouw vraag aan me voor en ik geef je graag aan wat de mogelijkheden zijn.

Je kunt bestaande teksten naar me sturen om te zien op je op de juiste weg zit. Ik geef je dan tips om je websiteteksten zelf te verbeteren of ik verbeter ze voor je waar nodig. Heb je nog geen letter op papier staan? Dan help ik je vanaf het begin.

Wil je van jouw sitebezoekers klanten maken?

sanne@sannecommunicatie.nl | 06-46724771

Webredacteur

Heb je hulp nodig bij het opzetten van jouw website? Of wil je dat de website van je bedrijf beter gaat presteren? Je kunt me inschakelen voor het:

 • Schrijven en redigeren van websiteteksten;
 • Beheer en plaatsen van artikelen;
 • Herschrijven van de huidige content;
 • Vergroten van zichtbaarheid, websitebezoeker omzetten in een klant (conversie) en klanttevredenheid.

SEO specialist

Om te zorgen dat klanten je weten te vinden, is een website met goed vindbare zoekmachine teksten een must. Laat me je helpen om:

 • Te bepalen welke zoekwoorden belangrijk zijn om mogelijke klanten naar je site te krijgen;
 • Je website aan te pakken om hoger in Google te komen;

Contentstrateeg

De contentstrategie gaat over de lange termijn van jouw website. Welke doelgroep wil jij bereiken? En welke content is daar nu en in de toekomst interessant voor?

  • Welke content is belangrijk voor je doelgroep en bedrijf;
  • Welke onderwerpen sluiten aan op de behoeften van jouw klanten;
  • Hoe en wanneer breng je welke content onder de aandacht;

Dit zeggen anderen over Sanne Communicatie

“Sanne is een kei in het schrijven SEO-bestendige content. Ze vindt en creëert kansen door de traffic op haar artikelen tot in detail te analyseren. Ook voor print-artikelen draait Sanne, met haar jarenlange ervaring, haar hand niet om. Sanne is bovendien een fijn mens om mee te werken; sociaal, intelligent, betrouwbaar en leergierig.”

 

Floor Soeteman

Grafisch / Multimediavormgever, Puur Floor

“Sanne is een professionele en gedreven webredacteur en contentspecialist. Betrouwbaar en heel prettig in de omgang. Zij heeft ons enorm geholpen bij de lancering van onze website ‘Oma’s Oppastas’. Zij werkt gestructureerd en nauwkeurig en is steeds op zoek naar kansen en verbeteringen. Ook is ze erg vindingrijk in het zoeken naar passende content.”

Marlie Loonen

Manager Marketing & Communicatie, Kinderopvang Humanitas

“Sanne is een zeer prettige en professionele collega. Met haar creatieve insteek en kennis op het gebied van SEO is zij uitstekend in staat goede, gebruiksvriendelijke content te schrijven. Door haar teksten op de juiste elementen te optimaliseren scoren deze daarom vaak goed in zoekmachines.”

 

Robert van Glabbeek

SEO manager, Sanoma

Over mij

Schrijven voor internet vind ik heerlijk en doe ik al meer dan tien jaar met veel toewijding en plezier. Je schrijft iets en hup, met één druk op de knop staat het op het wereldwijde web. En vervolgens kun je ook nog eens precies meten hoeveel mensen jouw tekst dan lezen. Die combinatie vind ik geweldig. Schrijven, teksten bijschaven, analyseren.

De kennis die ik in de afgelopen jaren heb opgedaan, deel ik graag met je.

Als freelance tekstschrijver en SEO-specialist ben ik flexibel inzetbaar voor diverse opdrachtgevers en steeds verschillende werkzaamheden, tegen een scherp tarief.

Ik werk vanuit Roelofarendsveen (vlakbij Leiden), maar ben ook op locatie inzetbaar. Heb je een opdracht? Of het nu gaat om het opzetten van een compleet nieuwe website, het uitdenken van de strategie van jouw website, schrijven van teksten voor je website of iemand zoekt om de (SEO)puntjes op de i te zetten: ik sta graag voor je klaar.

Blogs